AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 29 de abril de 2022

TORNEM DESPRÉS DE PASQUA!


Després dels LVDI SAGVNTINI MMXXII  i de les vacances de Pasqua, tornem amb molts ànims per a la recta final del curs 2021-22. En aquesta setmana hem rebut als següents centres:

IES "SAN VICENT FERRER"  d'Algemesí que han fet el taller d'Higiene en l'Antiguitat.

COLEGIO "ADVENTISTAS", als qui hem narrat el dia de la xicoteta Baebia i després han visitat els jaciments.

COLEGIO DIOCESANO " SAN ROQUE" els qui han conegut les gestes d'Hèrcules i han recorregut els jaciments de Via Porticus i Domus dels Peixos.

CEIP "JUAN ESTEVE"que han fet el taller de Baebia i la visita als jaciments.

COLEGIO SAN CRISTOBAL MARTIR  de Picassent amb els qui hem fet el taller de Mosaic i la visita al teatro romà de Sagunt.

Us anunciem que de nou aquest curs el Certamen Nacional de Teatre Clàssic Grecollatí que ja va per la seua XV edició, s'ha tornat a convocar.

Esperem que tinga gran participació i puguem gaudir del teatre clàssic escolar!



Diverses associacions i entitats de l'àmbit clàssic i humanístic de la Comunitat Valenciana i de l'àmbit nacional, ens unim amb un mateix objectiu:

Fer recapacitar a la Conselleria d'Educació de la Comunitat Valenciana perquè es reconsidere la situació de les matèries Cultura Clàssica, Llatí i Grec en el currículum de Secundària i Batxillerat.

Sol·licitem a la Conselleria d'Educació que no deixe al nostre alumnat orfe de la seua necessària formació humanística, garantint la presència de Cultura Clàssica en els quatre cursos de l'ESO, assegurant l'itinerari humanístic en quart de l'ESO amb llatí, i perpetuant les assignatures de Grec i Llatí com a matèries de modalitat en el Batxillerat Humanístic.

Al mateix temps, sol·licitem que la nova ordenació acadèmica en la nostra Comunitat, no deixe en la precarietat laboral als nostres docents interins i definitius, ja que els nous canvis implicarien una reducció d'hores en les plantilles, així com la supressió de llocs de treball innecessàriament.


Signatura en aquest enllaç de change. org

Después de los LVDI SAGVNTINI MMXXII y de las vacaciones de Pascua, volvemos con muchos ánimos para la recta final del curso 2021-22. En esta semana hemos recibido a los siguientes centros:

IES "SAN VICENT FERRER" de Algemesí que han hecho el taller de Higiene en la Antigüedad

COLEGIO "ADVENTISTAS", a quienes hemos narrado el día de la pequeña Baebia y después han visitado los yacimientos.

COLEGIO DIOCESANO " SAN ROQUE", quienes han conocido las hazañas de Hércules y han recorrido los yacimientos de Via Porticus y Domus dels Peixos

CEIP "JUAN ESTEVE" que han hecho el taller de Baebia y la visita a los yacimientos

COLEGIO SAN CRISTOBAL MARTIR  de Picassent  con quienes hemos hecho el taller de Mosaico y la visita al teatro romano de Sagunto.

Os anunciamos que de nuevo este curso el Certamen Nacional de Teatro Clásico Grecolatino que ya va por su XV edición, se ha vuelto a convocar.

¡Esperamos que tenga gran participación y podamos disfrutar del teatro clásico escolar!


Diversas asociaciones y entidades del ámbito clásico y humanístico de la Comunitat Valenciana y del ámbito nacional, nos unimos con un mismo objetivo:

Hacer recapacitar a la Conselleria de Educación de la Comunitat Valenciana para que se reconsidere la situación de las materias Cultura Clásica, Latín y Griego en el currículum de Secundaria y Bachillerato.

Solicitamos a la Conselleria de Educación que no deje a nuestro alumnado huérfano de  su necesaria formación humanística, garantizando la presencia de Cultura Clásica en los cuatro cursos de la ESO, asegurando el itinerario humanístico en cuarto de la ESO con latín, y   perpetuando las asignaturas de Griego y Latín como materias de modalidad en el Bachillerato Humanístico.

Al mismo tiempo, solicitamos que la nueva ordenación académica en nuestra Comunidad, no deje en la precariedad laboral a nuestros docentes interinos y definitivos, ya que los nuevos cambios implicarían una reducción de horas en las plantillas, así como la supresión de puestos de trabajo innecesariamente.

Firmad en este enlace de change. org

Salutem plurimam!

No hay comentarios: