AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 6 de mayo de 2022

REGALS SOLIDARIS!



La primavera plujosa que ens acompanya aquest curs ens ha portat la visita dels següents centres que han desafiat a les inclemències del temps:

 IES EL QUINT":   que han fet els tallers d'Hèrcules i Ceràmica.

IES JUAN DE GARAY:   que han realitzat els tallers d'Escriptura i Llànties romanes
 
COLEGIO CRISTO REY, amb els qui hem hem treballat els tallers d'Escritura, Mosaic i després els hem acompanyat al teatre per a veure la seua representació del Judici de Paris.

Hem rebut un regal meravellós de part de Merche Alcaraz. Uns preciosos mocadors decorats amb mosaics romans de la Vil·la de Salar que ha dissenyat Roma Locuta Souvenirs amb una fi benèfica, contra el càncer infantil.

Gratias plurimas Merche!!




La primavera lluviosa que nos acompaña este curso nos ha traído la visita de los siguientes centros que han desafiado a las inclemencias del tiempo:

 IES " EL QUINT":  que han hecho los talleres de Hércules y Cerámica.

IES JUAN DE GARAY:  quienes han realizado los talleres de Escritura y Lucernas.

COLEGIO CRISTO REY, con quienes hemos trabajado los talleres de Escritura, Mosaico y después les  hemos acompañado al teatro para ver su representación del Juicio de Paris.

Hemos recibido un regalo maravilloso de parte de Merche Alcaraz. Unos preciosos pañuelos decorados con mosaicos romanos de la Villa de Salar que ha diseñado Roma Locuta Souvenirs con un fin benéfico, contra el cáncer infantil.

                                                    ¡¡Gratias plurimas Merche!!

Salutem plurimam!




No hay comentarios: