AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 7 de octubre de 2022

INCIPIMVS!!



Els primers alumnes que ens visiten aquest curs és l'alumnat de 5é i 6é del Col·legi Nuestra Señora de Begoña del Port de Sagunt que han fet els tallers de mosaic, escriptura i ceràmica, dijous i divendres.

Com ja és tradició aquests dies, el Mercat medieval de Sagunt omplirà  de nou els carrers de la localitat i en concret, la pujada al castell amb el seu colors i aromes. 

Després d'anys de pandèmia i restriccions és una alegria poder gaudir de nou d'aquests espectacles de carrer i llocs de venda tematitzats.



                                                            

Los primeros alumnos y alumnas que nos visitan este curso son los alumnos de 5º y 6º del Colegio Nuestra Señora de Begoña del Puerto de Sagunto que han hecho los talleres de mosaico, escritura y cerámica, jueves y viernes.

Como ya es tradición estos días, el Mercado medieval de Sagunto llenará de nuevo las calles de la localidad y en concreto, la subida al castillo llenando de color todo a su paso.

Tras años de pandemia y restricciones es una alegría poder disfrutar de nuevo de estos espectáculos de calle y  puestos de venta tematizados.


                                                                          Salutem plurimam!





No hay comentarios: