AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 25 de noviembre de 2022

PREMI ALS LVDI SAGVNTINI PELS 25 ANYS!

Aquesta setmana hem rebut als següents centres educatius:

IES COVA SANTA de Segorbe que han fet el taller de Mosaic i la visita al teatre.

COL·LEGI EL ARMELAR els qui han realitzat Escriptura i han conegut el Museu de la Scaena Grecollatina.

IES LA VALL DE SEGÓ amb els qui hem treballat el taller de Mites i la visita al teatre romà

IES ESCULTOR FRANCESC BADIA que ha realitzat el taller de Militaria i la visita al MSGL.

I finalment, hem tingut el plaer de rebre els nostres joves estudiants del Màster de Secundària, futurs professors entusiastes del món clàssic que han fet amb nosaltres el taller de Joieria romana.

La setmana ha comptat a més amb el lliurament del premi del Periòdic d'ací en la categoria d'Educació per als tallers dels LUDI SAGUNTINI en reconeixement als 25 anys de treball en defensa de la Cultura Clàssica i el patrimoni saguntí.

Ho van rebre el president i la vicepresident de l'Associació LUDERE ET DISCERE, Germán González i Charo Marco en un acte emotiu en el qual es reconeixia el treball de molts associacions, empreses i particulars de la comarca del Camp de Morvedre.

Ací teniu la galeria de fotos de l'esdeveniment, i la relació de tots els premiats en cada categoria.Esta semana hemos recibido a los siguientes centros educativos:

IES CUEVA SANTA de Segorbe que han hecho el taller de  Mosaico y la visita al teatro.

COLEGIO EL ARMELAR quienes han realizado Escritura y han conocido el  Museo de la Scaena Grecolatina

IES LA VALL DE SEGÓ con quienes hemos trabajado  el taller  de Mitos y la visita al  teatro romano

MASTER SECUNDARIA (FILOLOGÍA)  Joyería

IES ESCULTOR FRANCESC BADIA que ha realizado el taller de  Militaria y la visita al MSGL

Y finalmente, hemos tenido el placer de recibir a nuestros jóvenes estudiantes del Máster de Secundaria, futuros profesores entusiastas del mundo clásico que han hecho con nosotras el taller de Joyería romana.

La semana ha contado además con la entrega del premio del Periódico de aquí en la categoria de Educación para los talleres de los LUDI SAGUNTINI en reconocimiento a los 25 años de trabajo en defensa de la Cultura Clásica y el patrimonio saguntino.

Lo recibieron el presidente y la vicepresidente de la Asociación LUDERE ET DISCERE, Germán González y Charo Marco en un acto emotivo en el que se reconocía el trabajo de muchos asociaciones y particulares de la comarca del camp de Morvedre.Salutem plurimam!No hay comentarios: