AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 18 de noviembre de 2022

X CERTAMEN HERMES!



La setmana dels Idus de novembre hem rebut als següents centres educatius:

IES EL GRAO, que amb el seu alumnat d'ESO ha realitzat la visita als jaciments i el taller de les noces romanes.

IES DIDIN PUIG que també van visitar els jaciments i es van convertir en mestres pintors en el taller de ceràmica grega.

IES EDUARDO MERELLO ens va visitar el dimecres i el dijous amb els tallers de ceràmica i cuina romana antiga.

CEIP LUIS VIVES  que amb el seu alumnat de 3r i 4t de primària van fer el taller de mosaics i la visita al teatre.

Aquesta setmana s'ha convocat el X Certamen Hermes (In memoriam Juanvi Santa Isabel) està organitzat per l'Associació Cultura Clàssica (www.culturaclasica.com) i l'Associació Ludere et Discere (www.culturaclasica.net), amb la col·laboració de la Saguntina Domus Baebia (domusbaebia.blogspot.com) i de Prosopon Sagunt.

Amb un marcat caràcter educatiu, aquesta activitat anual té com a objectiu promoure entre l'alumnat de secundària el coneixement de la mitologia i la cultura clàssica i estimular la creativitat a través de la producció de treballs audiovisuals, alhora que retre homenatge a la memòria de Juan Vicente Santa Isabel (‘Hermes’), qui va saber com ningú transmetre als seus companys, amics i alumnes la seua passió pel món clàssic.

BASES DEL X CERTAMEN HERMES (Curs 2022/2023)



La semana de los Idus de noviembre hemos recibido a los siguientes centros educativos:

IES EL GRAO, que con su alumnado de ESO ha realizado la visita a los yacimientos y el taller de la boda romana.

IES DIDIN PUIG que también visitaron los yacimientos y se convirtieron en maestros pintores en el taller de cerámica griega.

IES EDUARDO MERELLO nos visitó el miércoles y el jueves con los talleres de cerámica y cocina romana antigua

CEIP LUIS VIVES  que con su alumnado de 3º y 4º de primaria hicieron el taller de mosaicos y la visita al teatro.

Esta semana se ha convocado el XCertamen Hermes (In memoriam Juanvi Santa Isabel) está organizado por la Asociación Cultura Clásica (www.culturaclasica.com) y la Asociación Ludere et Discere (www.culturaclasica.net), con la colaboración de la Saguntina Domus Baebia (domusbaebia.blogspot.com) y de Prosopon Sagunt.

Con un marcado carácter educativo, esta actividad anual tiene como objetivo promover entre el alumnado de secundaria el conocimiento de la mitología y la cultura clásica y estimular la creatividad a través de la producción de trabajos audiovisuales, a la vez que rendir homenaje a la memoria de Juan Vicente Santa Isabel (‘Hermes’), quien supo como nadie transmitir a sus compañeros, amigos y alumnos su pasión por el mundo clásico.

BASES DEL X CERTAMEN HERMES (Curso 2022/2023)

Plurimam salutem!


 

No hay comentarios: