AGENDA COMPLETA CURS 22-23/AGENDA COMPLETA CURSO 22-23

viernes, 10 de marzo de 2023

PREPARATIUS DE FALLES i MAGDALENAEn la setmana de preparació per les Falles i de la Magdalena  hem rebut els següents centres:

IES ALTAIA, ALTEA, que han fet els tallers d'Higiène, i el d'Hores i Dies.

SALESIANOS, SAN ANTONIO ABAD, VALENCIA, amb els quals hem realitzat els tallers de Ceràmica i de Mosaics, a més a més de visitar els jaciments de la ciutat de Sagunt.

LA NOSTRA ESCOLA COMARCAL, PICASSENT, que s'han tranformat en els deus del taller de Mites i també han pogut visitar el teatre romà.

IES ALCÀSSER, VALÈNCIA, que han fet el taller de Ceràmica i han conegut el teatre romà de Sagunt.

Ens ha arribat del CEFIRE DE SAGUNT aquest recordatori sobre formació el professorat entorn dels nous curricula. Es tracta d'unes sessions presencials en tots els CEFIREs, consulteu en aquest enllaç la programació dels cursosEn la semana de preparación para  las Fallas y la Magadalena hemos recibido  a los siguientes centros:

IES ALTAIA, ALTEA, que han hecho los talleres de Higiene y Horas y días.

SALESIANOS, SAN ANTONIO ABAD, VALENCIA, con quienes hemos realizado los talleres de Cerámica, y  Mosaicos y han visitado los yacimientos de la ciudad de Sagunto.

LA NOSTRA ESCOLA COMARCAL, PICASSENT, que se han tranformado en los dioses del taller de Mitos y también han podido visitar el teatro romano.

IES ALCÀSSER, VALÈNCIA, que han hecho el taller de Cerámica y han conocido el teatro romano de Sagunto.

Nos ha llegado del CEFIRE DE SAGUNT este recordatorio sobre formación el profesorado en torno a los nuevos curricula.  Se trata de unas sesiones presenciales en todos los CEFIREs, consultad en este enlace la programación de los cursos

Salutem plurimam!

No hay comentarios: