AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

miércoles, 15 de marzo de 2023

SETMANA FALLES

Per la setmana de Falles, només hem rebut tres centres escolars, ja que a partir del dia 16 ja no va ser lectiu:

 IES SANT VICENT FERRER, ALGEMESÍ, que van realitzar el taller de joieria. A més a més, vam rebre al IES LA SENDA, VALÈNCIA, els quals van aprendre a escriure com els antic romans amb el taller d'escriptura i van tenir la oportunitat de visitar els jaciments.
COLEGIO MARÍA AUXILIADORA, ALGEMESÍ van aprendre com de laboriós era fer un mosaic i es van convertir en déus i deeses del món clàssic per uns moments amb el taller de mites, i fins i tot van visitar el teatre.

Acaba d'arribar la convocatòria anual del Concurs Nacional de Teatre Clàssic Grecollatí que va dirigida a centres escolars per a estimular i reconéixer l'esforç dels grups de Teatre Clàssic Grecollatí de centres docents i grups de teatre escolars per difondre la lectura i representació teatral de les obres clàssiques grecollatines, els valors del món clàssic i la seua vigència en el món actual.

Termini per a participar: des del 09 de març de 2023 fins al 26 d'abril de 2023 a les 14.00 h.

 Animeu-vos a participar!


Avui han eixit també els guanyadors del X CERTAMEN HERMES

Enhorabona!

Feliç setmana de Falles!




Para la semana de Fallas, tan solo hemos recibido tres centros escolares, ya que a partir del día 16 ya no era lectivo:

 IES SANT VICENT FERRER, ALGEMESÍ, que realizaron el taller de joyería. Este mismo día también contamos con el IES LA SENDA, VALÈNCIA, los cuales aprendieron a escribir como los antiguos romanos con el taller de escritura y tuvieron la oportunidad de visitar los yacimientos.
COLEGIO MARÍA AUXILIADORA, ALGEMESÍ, que aprendieron cuán laborioso es hacer un mosaico y se convirtieron en dioses y diosas del mundo clásico por unos momentos con el taller de mitos, además de visitar el teatro.


Acaba de llegar la convocatoria anual del Concurso Nacional de Teatro Clásico Grecolatino que va dirigida a centros escolares para estimular y reconocer el esfuerzo de los grupos de Teatro Clásico Grecolatino de centros docentes y grupos de teatro escolares por difundir la lectura y representación teatral de las obras clásicas grecolatinas, los valores del mundo clásico y su vigencia en el mundo actual.

Plazo para participar: desde el 09 de marzo de 2023 hasta el 26 de abril de 2023 a las 14:00

Animaos a participar

Hoy han salido los ganadores del X CERTAMEN HERMES

¡Enhorabuena!

¡Feliz semana de Fallas!



No hay comentarios: