AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 17 de noviembre de 2023

ANTIGA ROMA A SAGVNTVM!!

Després d'un cap de setmana complet amb la celebració del XXV aniversari dels tallers didàctics de LUDERE ET DISCERE i la XXI Jornada de Cultura Clàssica de Sagunt, la DOMUS ha obert les seues portes per a rebre als següents centres educatius.

 IES La Canal de Petrer que han fet el taller de joieria i el de gladiadors.

IES Joanot Martorell, amb els qui hem realitzat el taller de mites i la visita al teatre i al fòrum.

HP Sant Jose d'Ontinyent que han participat en el taller de cuina i han visitat el teatre.

Col L'Encarnació de Sueca, que han fet els tallers d'indumentària i gladiadors.

IES Ricardo Marín de Cheste que després de visitar els jaciments han realitzat el taller de la fundació de la ciutat, URBS.


Hem rebut la visita el Néstor F. Marqués d'Antiga Roma al dia que ha conegut les nostres instal·lacions abans de la conferència Obrint finestres al passat. Tecnologia aplicada al patrimoni cultural.que impartirà en el curs Noves maneres d'aproximar-se al patrimoni: Tecnologia, patrimoni i difusió organitzat per la Universitat de València i el Ajuntament de Sagunt. Ens ha encantat rebre-li en la nostra domus i donar-li  a conéixer el nostre treball en els tallers didàctics.


Después de un fin de semana completo con la celebración del XXV aniversario de los talleres didácticos de LUDERE ET DISCERE y la XXI Jornada de Cultura Clásica de Sagunto, la DOMUS ha abierto sus puertas para recibir a los siguientes centros educativos.

 IES La Canal de Petrer que han hecho el taller de joyería y el de gladiadores.

IES Joanot Martorell, con quienes hemos realizado el taller de mitos y la visita al teatro y al foro.

HP San Jose de Onteniente quienes han participado en el taller de cocina y han visitado el teatro.




Col La Encarnación de Sueca, que han hecho los talleres de indumentaria y gladiadores.

IES Ricardo Marín de Cheste que tras visitar los yacimientos han realizado el taller de la fundación de la ciudad, URBS.

Hemos recibido la visita el Néstor F. Marqués de Antigua Roma al día que ha conocido nuestras instalaciones antes de la conferencia Abriendo ventanas al pasado. Tecnología aplicada al patrimonio cultural.que va a impartir en el curso Nuevas formas de aproximarse al patrimonio: Tecnología, patrimonio y difusión organizado por la Universidad de Valencia y el Ayuntamiento de Sagunto. Nos ha encantado recibirle en nuestra domus y darle a conocer nuestro trabajo en los talleres didácticos.

Salutem plurimam!

No hay comentarios: