AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 24 de noviembre de 2023

ODISSEA MMXXIV

Aquesta setmana hem tingut les visites dels següents centres educatius:

IES Sanchis Guarner que han realitzat el taller d'Hores i dies i la visita al teatre.

Fasta Sagrament de Torrent que han participat en el taller de Cuina i han conegut els jaciments romans de Via Porticus i Domus dels Peixos.

IES Tavernes Blanques que han decorat el seu plat en el taller de Ceràmica grega i després han recorregut els jaciments romans.

CEIP Victoria i Joaquin Rodrigo amb l'alumnat de 5é primària que han fet els tallers de Ceràmica i Infància.La setmana pròxima comença el termini d'inscripció per al concurs ODISSEA 2024 convocat per les seccions de València-Castelló i d'Alacant de la Societat Espanyola d'Estudis Clàssics (SEEC), en col·laboració amb Prósopon-Sagunt i l'associació Ludere et Discere.

Es tracta de l'edició XVII i en esta ocasió se centra en L'alimentació a Grècia i Roma.

Animeu-vos a participar , és una experiència inoblidableEsta semana hemos tenido las visitas de los siguientes centros educativos:

IES Sanchis Guarner que han realizado el taller de Horas y dias y la visita al teatro.

Fasta Sacramento de Torrente que han participado en el taller de Cocina y han conocido los yacimientos romanos de Via Porticus y Domus dels Peixos.

IES Tavernes Blanques quienes han decorado su plato en el taller de Cerámica griega y después han recorrido los yacimientos romanos.

CEIP Victoria y Joaquin Rodrigo con cuyo alumnado de 5º primaria hemos hecho los talleres de Cerámica e Infancia.

La semana próxima comienza el plazo de inscripción para el concurso ODISEA 2024 convocado por las secciones de Valencia-Castellón y de Alicante de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (SEEC), en colaboración con Prósopon-Sagunt y la asociación Ludere et Discere.

Se trata de la edición XVII y en esta ocasión se centra en La alimentación en Grecia y Roma.

Animaos a participar , es una experiencia inolvidable

Plurimam salutem!

No hay comentarios: