INSCRIPCIÓ CURS 2022-23 EN SETEMBRE/ INSCRIPCIÓN CURSO 2022-23 EN SEPTIEMBRE

CONTACTO / CONTACTE Pincha aquí y accederás a un formulario para ponerte en contacto con nosotros o bien envíanos un correo a nuestra dirección


SAGUNTINA DOMUS BAEBIA
C/ Castell, 24
46500 Sagunt (Valencia)

Telf: 637 83 18 10 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Clica ací i accediràs a un formulari per a posar-te en contacte amb nosaltres o bé ens envíes un correu a la nostra adreça:

SAGUNTINA DOMUS BAEBIA
C/  Castell, 24
46500 Sagunt (Valencia)

Telf: 637 83 18 10

2 comentarios:

Mireia Pérez dijo...

Hola! Us deixe un comentari a propòsit de la falta de cooficialitat del vostre web.
Per què hi ha una part dels continguts que està només en castellà? Heu oblidat una de les dues llengües oficials? No teniu algú encarregat (ajuntament de Sagunt, Regidoria de Cultura, Gabinet de Promoció i Normalització del Valencià, etc) que puga fer aquesta tasca? Sembla molt poc seriós (i trist) que un recurs didàctic tan valuós com la Domus Baebia tinga la seua web (i per tant, la seua cara visible, la que t'acull en arribar a ella) en aquesta trista situació de discriminació lingüística i, per tant, de desigualtat. Alguna explicació? Alguna possibilitat de millora respecte aquesta manca de sensibilitat cultural?
Gràcies. Quede a l'espera d'una resposta franca i resolutiva.

DOMUS BAEBIA dijo...

Bona vesprada Mireia,

En primer lloc moltes gràcies pel teu comentari i suggeriment.

En segon lloc, no entenem molt bé el que ens has posat en el missatge perquè la nostra pàgina web (http://domusbaebia.blogspot.com/) és bilingüe i qualsevol document o entrada que publiquem es fa en totes dues llengües. No sabem si t'estàs referint a una altra pàgina que no és la nostra.

En qualsevol cas, si hi ha algun apartat que no està bilingüe ens el dius i sense problemes es tradueix.

A més a més, volem comentar-te que estem preparant una nova web que posarem en marxa el curs pròxim que estarà en valencià, castellà i anglès.

Moltes gràcies

Salutacions

Saguntina Domus Baebia