AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 30 de octubre de 2020

INCIPIMVS!

Esta semana han comenzado los talleres presenciales con la visita de 26 alumnos de IES XIMÉN D'URREA de 4º ESO y BACHILLERATO con quienes hemos hecho los talleres de lucernae e higiene. 





El periódico El Levante recoge esta noticia que nos satisface mucho ya que hemos hecho un gran esfuerzo para adecuar las instalaciones y las actividades que se desarrollan en la DOMVS con total seguridad y siguiendo el protocolo sanitario.

Agradecemos mucho al alumnado y profesorado que nos visitan la confianza que han depositado en nosotras al mantener las visitas programadas.


Os presentamos el precioso  mural que han pintado al comienzo de nuestra calle. Es increíble,  un maravilloso presagio para los Baebios, pues parece que la diosa alada Niké, Victoria para los romanos, invita e indica a nuestros visitantes dónde está su Domus.


Aquesta setmana han començat els tallers presencials amb la visita de 26 alumnes d'IES XIMÉN D'URREA de 4t ESO i BATXILLERAT amb els qui hem fet els tallers de lucernae i higiene. 



El diari El Levante recull aquesta notícia que ens satisfà molt ja que hem fet un gran esforç per a adequar les instal·lacions i les activitats que es desenvolupen en la DOMVS amb total seguretat i seguint el protocol sanitari.



Agraïm molt  l'alumnat i professorat que ens visiten la confiança que han depositat en nosaltres en mantindre les visites programades.

Us presentem el preciós  mural que han pintat al començament del nostre carrer. És increïble,  un meravellós presagi per als Baebis, perquè sembla que la deessa alada Nikè, Victoria per als romans, convida i indica els nostres visitants on està la seua Domus.

                                                              Salutem plurimam!

No hay comentarios: